torsdag 11. august 2011

En helt vanlig dag

Jeg teller 10. august, solen skinner og bonden tresker kornet rett utenfor verandaen. Er det høst nå da eller? Nei, jeg er ikke helt i høstmodus ennå - jeg har jo fortsatt ferie, så høsten får jammen vente på seg litt til. Har forøvrig hatt en flott uke med niesa mi på besøk, men nå er sommerbesøkene over for denne gang.

Jeg derimot skal ikke på jobb før i begynnelsen av september, og reiser onsdag til Thailand med en god venn(inne). Da skal vi tilbringe to uker langt-vekk-i-stan i en kant av verden jeg ikke har vært før. Det blir Bangkok, Pattaya, Puket og Phi Phi, og kanskje en svipptur til Malaysia. Kjenner at det begynner å krible litt nå, og jeg gleder meg stort.

Men tilbake til denne virkeligheten. Trening; vel, den har det vært så som så med denne sommeren. Jeg har da trent - med ujamne mellomrom, men har også hoppet over en uke nå og da. Saltreningstilbudet har også vært på det minimale i sommer, så jeg gleder meg til å komme i gang igjen for fullt - etter ferien. I dag ble det step/styrke, og en påfølgende tur i skogen. Det føles deilig. Dagen nytes, og resten av dagen overlater jeg til sjebnen.

Ha en super dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar