torsdag 19. januar 2012

Impulsiv - bare jeg får tenkt meg om

Godt i gang med ny tenkemåte, og tror nå hjernen min begynner å ta form. For som Vernepleier vet jeg jo at selvendring er mulig, og at nye tenkemåter danner nye mønster og vaner.

Det er allikevel nye og spennende utfordringer som dukker - hver dag. Hvilket kanskje ikke er så rart - i og med at jeg er helt i startgropa..... I dag - siste dag før en ny arbeidsøkt - planlegging. En nødvendighet når jeg jobber tolv timers dager. Alt må planlegges fra frokost til kvelds. Fant suppe i fryseren - som jeg selvfølgelig har frosset ned etter at jeg lagde noen liter i høst. Super middag i morgen.

Men hva med resten. Brød, rundstykker....? Jeg kan jo ikke bare leve på hjemmelagde knekkebrød og havregrøt! Jeg kjører innom Rema i morgen tidlig - tenkte jeg. Men nei, det er nettopp det jeg ikke skal gjøre. Ikke noe rom for impulsivitet her - kun når jeg har tenkt meg om. Her skal alt planlegges, og ingenting overlates til tilfeldighetene. Da var det bare å legge hodet i bløtt, og der fant jeg jammen en pose med lavkarbobrød - som jeg helt klart har kjøpt av en eller annen merkelig grunn. Lettvint; posens innhold, vann og olje. Inn i ovnen, en time på 180 grader. Vips - ferdig, og det smakte kjempegodt! Sunt er det jo også - når jeg først skal spise brød.

Frokost; check. Lunsj; check. Middag; check. Kveldsmat; check. Og slik ble arbeidshelgen reddet uten og måtte ty til en impulsiv svipptur innom Rema.

2 kommentarer:

  1. Jammen godt med impulsivitet bare man får tenkt seg om. Flott å høre din erfaring med lavkarbobrødet. Her en pakke liggende selv og den skal jammen prøves =)

    Ha ei koselig helg og ei trivelig arbeidsuke - klem

    SvarSlett
  2. Ja, den må du prøve. Superlettvint :o) Kos deg og nyt livet denne snørike søndagen. KlemKlem

    SvarSlett